Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len pred niekoľkými dňami vyšla oficiálna verzia nového operačného systému iOS 13, ktorý očakávali milióny majiteľov vybraných iPhonov po celom svete. Ako sa však ukázalo, ani táto novinka nebola tak celkom bez chýb, čo sa však Apple snaží urýchlene napraviť v ďalších aktualizáciách. Teraz ide už o 3. update v priebehu týždňa a nový iOS 13.1.2 napráva chyby fungovania fotoaparátu a niekoľko iných problémov.

Veľkosť samotnej aktualizácie je zhruba 76 MB, pričom okrem vybraných iPhonov dostávajú aktualizáciu iPadOS 13.1.2 tablety iPad. Apple sa tentokrát snaží opraviť zopár ďalších chýb, s ktorými prišiel pôvodný iOS 13. Práve táto verzia bola krátko po vydaní mnohokrát kritizovaná za viacero nedostatkov a bugov, ktoré kazili dojem z používania nového systému. Najnovší update je spojený s opravou iCloud synchronizácie, fotoaparátom, prisvetľovacou LED diódou, Bluetooth pripojením a reproduktorom HomePod.

Okrem tejto aktualizácie sa na opravu chýb môžu tešiť aj majitelia vybraných modelov Apple Watch, ktoré teraz dostávajú vylepšený watchOS 6.0.1. Táto verzia rieši problém, kedy ciferník Mickey a Minnie Mouse neoznamoval čas, kalendár nezobrazoval udalosti a opravuje bug, ktorý mohol spôsobiť problémy s kalibráciou displeja.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú