Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Gigant má po celom svete množstvo predajní Apple Store a niektoré z nich sú dizajnové skvosty, iné sú naopak umiestnené na veľmi netypických miestach. Ako informoval portál Hypebeast, v singapurskom prístave čoskoro kalifornská spoločnosť otvorí svoju prvú plávajúcu predajňu.

V srdci singapurského prístavu sa na vode už niekoľko rokov nachádza kovová guľa, ktorá v rokoch 2011 až 2016 slúžila ako priestory pre miestny nočný klub Avalon. Teraz však štafetu na obývanie extrémne zaujímavej „budovy“ preberá Apple, ktorý v nej už o pár dní otvorí prvú plávajúcu predajňu.

Presný dátum otvorenia zatiaľ nepoznáme, no Apple už teraz láka a pozýva všetkých fanúšikov, aby sa do unikátnych priestorov prišli pozrieť, píše 9to5mac. Guľa plávajúca na vode cez deň odráža obraz mesta a prístavu a v nočných hodinách sa rozsvieti ako lampáš.

Pre prístup do predajne môžu návštevníci využiť promenádu, ktorá lemuje túto obrovskú guľu a taktiež do nového obchodu Apple môžu vstúpiť aj skrz podvodný tunel, ktorý do nej vedie z blízkeho nákupného centra.

Zdroj: Hypebeast, 9to5mac

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú