Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

K známym streamovacím službám sa začínajú pridávať ďalšie aplikácie, medzi ktorými nebude už počas tejto jesene chýbať ani Apple TV+, informuje Gizmodo. Apple ponúkne vo vlastnej službe seriál The Morning Show, ktorý však podľa nových informácií zhltne viac financií ako posledná séria Game of Thrones.

Aj Apple chce v Apple TV+ ponúknuť jedinečný obsah, ktorý má prilákať divákov a používateľov jeho zariadení. Pôvodný rozpočet pre jeho novú streamovaciu službu bol stanovený na 1 miliardu dolárov. Teraz je až 6-násobne vyšší. Veľkú časť pritom bude Apple potrebovať na produkciu seriálu The Morning Show, ktorého 2 série budú stáť neuveriteľných 300 miliónov dolárov, informoval Bloomberg. Spoločnosť plánuje spustiť Apple TV+ už v novembri a bude si za ňu účtovať predplatné vo výške 9,99 dolárov.

Dve hviezdy seriálu The Morning Show, Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, si pritom za jedinú epizódu prilepšia o 1,25 miliónov dolárov. Len pre porovnanie, natočenie celej poslednej série Game of Thrones stálo 90 miliónov dolárov, pričom jedna časť vyšla na približne 15 miliónov dolárov. V porovnaní s ostatnými službami je však Apple TV+ neznámou novinkou a tak vysoké investície sú teda poriadne odvážne.

Zdroj: Gizmodo, Bloomberg

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú