Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebook počas dlhých rokov svojej existencie zmenil spôsob, akým ľudia používajú jeho hlavnú aplikáciu aj v smartfónoch. V posledom čase však vnucuje používateľom viac, ako by si mohli želať. Mobilný Facebook prináša možnosť upraviť si hlavnú lištu aplikácie a prispôsobiť zobrazované skratky, ktoré nebolo možné odstrániť, informuje TechCrunch.

Spodná lišta hlavnej aplikácie Facebooku ponúka už dlhý čas niekoľko vybraných záložiek, v ktorých mohol používateľ otvoriť Marketplace, záložku Priatelia, Skupiny, Upozornenia a taktiež sa dostať do ponuky ďalších možností. Práve túto časť aplikácie však Facebook umožňuje prispôsobiť a vybrať v nej zobrazenie iba tých záložiek, o ktoré má používateľ skutočne záujem. Úprava lišty je dostupná pre iOS aj Android.

Pre odstránenie nepotrebných kariet stačí dlhé podržanie prsta na niektorej z nich a následne sa objaví ponuka pre odstránenie z ponuky skratiek alebo vypnutie upozornení, informuje XDA-Developers. Upraviť tieto skratky je možné aj v nastaveniach aplikácie pod záložkou Panel skratiek. Týmto spôsobom si tak môže každý používateľ prispôsobiť spodnú lištu Facebooku. Skratku upozornení však nie je možné odstrániť.

Zdroj: TechCrunch, XDA-Developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú