Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Česká Alza prináša pre svojich zamestnancov zaujímavú výhodu. Pre tých najlepších pracovníkov si spoločnosť za odmenu pripravila benefit, vďaka ktorému si užijú jazdu na elektrickej Tesle. Na Slovensku však opäť rozširuje aj počet Alzaboxov. Ďalšia desiatka pribudla hneď v niekoľkých slovenských mestách. O novinkách v Česku informovala Alza v tlačovej správe. Zoznam nových boxov u nás zverejnila na svojom Facebooku.

Alza vyberá v Česku každý mesiac najlepších pracovníkov, ktorí sa môžu následne odviezť domov na Tesle Model 3. Takýto benefit ponúka predajca vybraným zamestnancom, ktorí vynikajú vo svojom pracovnom nasadení, pričom do výberu ich nominujú aj ich kolegovia. Výsledný výber potom realizuje zakladateľ Alza.cz, Aleš Zavoral, ktorý každý mesiac vyberie 4 takýchto zamestnancov.

Tí si môžu následne požičať Model 3 na celý mesiac. Alza ponúkla pracovníkom v Česku aj neobmedzený home office a potrebné školenie presunula do online priestoru.

Na našom trhu začala s rozširovaním siete Alzaboxov, pričom k tým doterajším pribudlo 10 nových. Z toho nájdeme 2 ďalšie v Bratislave a ostatné pribudli v Senici, Seredi, Prievidzi, Myjave, Modre, Trnave, Partizánskom aj v Skalici.

Zdroj: Alza

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú