Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po tom, ako v októbri robil veľkú odstávku svojich služieb konkurenčný Telekom, na plánovanú nedostupnosť zákazníkov vopred upozorňuje aj Orange. Zajtra (štvrtok 2. decembra) totiž bude prebiehať vylepšovanie optických sietí.

Operátor sa nedostupnosť snaží posunúť do časov, kedy zasiahne najmenej klientov. V rozposielaných SMS informuje, že 30 a viac minútový výpadok treba očakávať v čase medzi 1:00 a 6:00 ráno.

Nakrátko nebudú fungovať služby Orange doma, teda optické internetové pripojenie v domácnostiach, IPTV televízia ani pevné telefónne linky.

Orange sľubuje, že počas dňa už budú všetky služby k dispozícii.

V niektorých lokalitách už v stredu

Ako upozorňuje Techbyte, v rovnakých časoch zaznamenali výpadok pevných optických služieb už zákazníci v bratislavskej Petržalke a Štúrove. Vo štvtok ráno sa podľa webu Orange musia pripraviť ďalšie ulice v Bratislave, ako aj lokality v Nových Zámkoch, Rožňave či Zlatých Moravciach.

V Piešťanoch je aktuálne výpadok naplánovaný na štvrtok medzi 9:00 až 11:00, zasiahne teda ľudí na home office. Orange upozorňuje, že ak internet alebo TV nebude fungovať ani po tomto čase, možno bude nutné reštartovať domáci router a iné zariadenia.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú