Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Orange dnes v tlačovej správe informovala o vylepšenej ponuke nových balíkov pre predplatenú kartu Prima. Zákazníci s touto predplatenkou tak môžu od dnešného dňa využiť viacero zaujímavých balíkov, medzi ktoré operátor zaradil aj nekonečný balík dát na deň, či balík neobmedzených volaní.

V snahe zatraktívniť ponuku Prima karty zaradil od 28. júla Orange do ponuky 5 nových balíkov. Pre tých, ktorí radi surfujú na internete, prináša Orange denný balík nekonečných dát za 2 €. Novinkou je tiež týždenný balík 1 GB dát za 2 €. Po presurfovaní 5 GB dát sa však rýchlosť prenosu obmedzí na 3 Mbit/s.

„Od 28. júla budú môcť za 2 eurá získať kartu Prima Dáta, ktorá bude okrem 2-eurového kreditu a 1 GB dát navyše obohatená aj o bezplatné hovory na jedno číslo v sieti Orange počas 6 mesiacov zadarmo,“ informoval Orange.

K dátovým balíkom operátor priradil aj nové balíky volaní, kde klienti nájdu denné nekonečné volania za 1 €, nekonečné volania na týždeň za 2 € alebo aj 30-dňový balík s nekonečnými volaniami na 1 Orange číslo za 2 €. „Aktivácia vybraného doplnkového balíka je jednoduchá, stačí odoslať SMS s kľúčovým slovom na číslo 445 alebo si balík aktivovať cez Zákaznícku zónu Môj Orange,“ doplnil Orange.

Zoznam nových balíkov pre Prima kartu:

  1. Denný balík Nekonečné hovory za 1 euro
  2. Denný balík Nekonečné dáta za 2 eurá
  3. Týždňový balík Nekonečné hovory za 2 eurá
  4. Týždňový balík s 1 GB dát za 2 eurá
  5. 30-dňový balík Nekonečné hovory na 1 číslo v sieti Orange za 3 eurá

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú