Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mobilný operátor 4ka zverejnil ďalšie detaily ponuky, ktorou si chce uchmatnúť čo najviac zákazníkov zvažujúcich vianočné akcie. Predchádzajúca akcia sa týkala nových zákazníkov, ktorý si po kúpe SIM karty mohli aktivovať ktorýkoľvek z paušálov Sloboda, vrátane toho neobmedzeného, za 4 eurá na 30 dní.

Táto odmena má byť pre „verných zákazníkov“, v praxi ale platí pre všetkých, ktorí si do konca januára (31. 1. 2022) aktivujú ktorýkoľvek z paušálov Sloboda+ alebo dátový balík GIGA a nastavia k nemu automatickú obnovu z platobnej karty, respektíve zostávajúceho kreditu na ich SIM.

Za balík GIGA dvojnásobné dáta

Ak tak zákazník urobí, namiesto pôvodného objemu 1 GB dát za 2 eurá získa rovno 2 GB. V EÚ v rámci roamingu bude môcť vyčerpať 1,33 GB.

Ponuka však už nie je len jednorazová, 2 GB budeš dostávať stále, respektíve kým si automatickú obnovu na ďalších 30 dní nevypneš. Pri opätovnej aktivácii už dostaneš len štandardný gigabajt.

4KA

Dvojnásobok aj pre paušály Sloboda+

Analogická ponuka platí aj pre paušály, v tomto prípade sa však rozdávajú plošne 4 GB dát. Benefit je možné využiť so Slobodou 100+, Slobodou 300+ a Slobodou Nekonečno+.

Namiesto 11 GB tak získaš 15 GB, respektíve namiesto 16 GB rovno 20 GB v menovaných balíkoch.V „nekonečnom“ balíčku získaš tento benefit tiež, navýši sa FUP, na 304 GB.

Ponuku je nutné aktivovať do konca januára, viac dát potom budeš dostávať až do zrušenia automatického obnovovania.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú