Slovákov opäť čaká zdražovanie. Za populárny Skylink Live TV si zákazníci priplatia o 20 až 26 % viac. Ako prvý o tom informoval portál Živé.sk.

Ide o internetovú televíziu operátora Skylink pre sledovanie cez PC, mobil alebo tablet či smart televízor. Ceny satelitnej TV sa zatiaľ nemenia.

K zdražovaniu príde od 4. apríla 2023, no operátor sa ho zakazníkom snaží vynahradiť.

Pre zákazníkov, ktorých súčasná úhrada predplatného pokrýva obdobie dlhšie ako do 4. apríla 2022, začnú nové ceny platiť až po skončení tohto obdobia. Počas celého marca je možné využiť akciovú ponuku „12 mesiacov za cenu 10“ na akýkoľvek balíček internetovej televízie Skylink Live TV,“ uvádza Skylink.

Nové ceny sú nasledovné: Balíček Smart zdražie zo 7,70 € na 9,70 €, zatiaľ čo balíček Multi stúpne z 9,6 € na 11,5 €. Zákazníkom budú podľa dostupných informácií sprístupnené aj nové kanály.

Kanál FilmBox Stars dostanú balíčky Mini a Smart, FilmBox Extra dostanú Multi a Kombi+, pričom do Kombi+ pribudnú aj DocuBox, FilmBox Premium a FilmBox Family.

Drobná zmena sa týka aj satelitnej TV Skylinku, kde sa kanál Spektrum Home presunie z balíčka Kombi do základného balíčka Digital.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú