Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zrejme nie je veľa ľudí, ktorí by boli zo vzhľadu počítača Apple Mac Pro nadšení. Ak sa však takí nájdu, no nie sú ochotní zaplatiť takmer 6000 eur za počítač, existuje alternatíva od spoločnosti Dune Case, ktorá predstavila veľmi podobnú počítačovú skriňu, do ktorej si môžeš dať komponenty podľa tvojho uváženia – píše portál Engadget.

Dizajn celej „bedne“ je  veľmi podobný tomu, aký predstavila aj spoločnosť Apple pred pár mesiacmi. Chýba, samozrejme, logo Apple. Samotná skriňa dokáže prijať základné dosky od mATX až po ATX a grafické karty s dĺžkou až 380 mm, takže nebude mať problém ani s GTX 2080 Ti. Kombinácia piatich SSD slotov s troch HDD slotov navyše zaručuje, že o nedostatku miesta pre úložiska nemôže byť ani reč.

Dune Case

Na prívod vzduchu slúži hlavne predná strana, kde je možné inštalovať 3 x 120 mm vetráky. Zatiaľ sa objednať ešte nedá, no od 21. októbra by mala byť dostupná na crowdfundingovej stránke Kickstarter. Otázne je, či spoločnosť Apple na to nebude reagovať a aká bude výsledná cena. Predpokladá sa, že by mohla atakovať cenovku okolo 200 eur. 

Zdroj: Engadget, Dune Case

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú