Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najmladší slovenský operátor dnes v tlačovej správe pre médiá oznámil pripravovanú ponuku, v ktorej odmení zákazníkov pri automatickej platbe kartou. 4ka poskytne klientom, ktorí budú platiť za paušál Sloboda∞+ automatickou obnovou z kreditnej karty, zľavu vo výške 2 €. Ponuka bude platná od zajtra až do odvolania.

Paušál Sloboda∞+ je dostupný za sumu 22 €, no 4ka ponúkne klientom o 2 € nižšiu cenu, pokiaľ využijú automatickú platbu kartou. Takúto výhodu môžu získať noví klienti, ktorí si zakúpia SIM kartu 4ky na predajných miestach a spomínaný paušál od zajtra 17. októbra.

Benefit uplatnia aj pri aktivácii paušálu cez aplikáciu Moja 4ka, cez SMS alebo prostredníctvom Mojej zóny na webe, potvrdzuje v správe produktová manažérka 4ky Andrea Čagalová. Výhodu však nezískajú zákazníci, ktorí majú v balíku s paušálom aj smartfón.

Zobraziť celú galériu (1)
Freepik (Úprava redakcie)

Nižšia suma bude účtovaná aj v prípade aktuálnych klientov 4ky, ktorí výhodu dostanú po aktivácii automatickej obnovy kartou. „Ak si ju však chcú udržať, musia si nastaviť automatickú platbu z karty,“ informoval operátor v tlačovej správe.

Zdroj: 4ka

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú