Vo štvrtkovom vysielaní 4.kola FIFA PRO League sme si mohli užiť skvelé zápasy, ktoré zamiešali poradie v tabuľke a ukončili víťaznú sériu Huhnaka.

V prvom zápase sme si pozreli slovenské derby medzi ASTN.Doli97 a FCST Alexom. Miernym favoritom bol Alex, keďže Doli97 zatiaľ nezískal ani bod. To sa aj potvrdilo v zápasoch a to výsledkami 2:2 a 3:1, celkovo 5:3 pre Alexa.

Nasledoval zápas medzi SIG Typci a RIIJKOM, ktorý chcel predĺžiť svoju víťaznú šnúru. V prvom zápase sme videli vyrovnanú gólovú prestrelku s výsledkom 4:4. V druhom zápase opäť padlo 7 gólov, avšak v pomere 5:2 pre RIIJKA, celkovo teda 9:6.

Tretí zápas nám priniesol súboj medzi CFTdelay_ROMANNKOM a FCVP.Cristym. Cristy si pred týmto zápasom chcel taktiež udržať neporaziteľnosť. Výsledkami 4:1 a 1:0, celkovo 5:1 sa mu to aj podarilo a tak má FCVP.Cristy stále plný bodový zisk.

Ako posledný sa mal odohrať zápas medzi CFTdelay_Revym a SIG MARTINom, ale kvôli technickým problémov u jedného z hráčov sa tento duel odkladá na začiatok piateho hracieho kola tzn. 1.4.2021 o 18:15.

Posledný zápas kola sa odohral medzi Huhnakom z Entropiqu a Slovan.Lumasa2. Huhnak bol taktiež jedným z trojice hráčov bez straty bodu. Po zápasoch 3:1 a 0:2, celkovo 4:4 si obaja hráči pripisujú po jednom bode do tabuľky a víťazná šnúra Huhnaka sa končí.

5. kolo FIFA PRO League nám teda prinesie až 6 zápasov. Po dohrávke z predchádzajúceho kola uvidíme súboj RIIJKA a Slovan_Lumasa2 o 19:00. Určite si tiež nenechajte ujsť “bratovražedný” súboj CFTdelay_ROMANKKO a CFTdelay_Revy od 21:15. Live prenos si môžeš pozrieť na facebookovej fanpage, Twitch kanáli a sociálnych sieťach mediálnych partnerov. 

Navyše, na víťaza zápasov FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií nájdeš tu. Taktiež môžeš FIFA PRO League sledovať aj na Facebooku a Instagrame. Niké TOP 5 gólov týždňa nájdeš tu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú