Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V rámci testovania výkonu jednotlivých smartfónov zaraďujeme medzi to najznámejšie pravdepodobne benchmark testovanie od AnTuTu, ktoré každý mesiac prichádza s aktualizovanou tabuľkou desiatich najvýkonnejších smartfónov za daný mesiac.

Svoju tradíciu neporušili ani teraz a portál Gizmochina informuje o najnovšej benchmark tabuľke za mesiac marec, v ktorej sa ocitlo desať najlepších Android zariadení. Zdá sa, že nadupaný procesor Snapdragon 855, ktorý je súčasťou viacerých novo predstavených smartfónov spravil skvelú prácu.

Prvú priečku si totiž s prehľadom uchmatol Xiaomi Mi 9 (Explorer Edition) poháňaný práve spomínaným procesorom Snapdragon 855 a hneď za ním sa umiestnila klasická verzia Xiaomi Mi 9. Viaceré špekulácie o tom, že sa táto novinka niesmierne podarila a cena je v porovnaní s inými vlajkovými loďami takmer smiešna sú zrejme na správnom mieste.

Tretie miesto patrí Vivo iQOO Monster a nasledujú Samsung Galaxy S10+ a Galaxy S10. Snapdragon 855 tak obsadil prvých 7 priečok, pričom na ôsmej pozícii sa objavil Snapdragon 845 (The Nubia Red Magic Mars), nasleduje Kirin 980 (Honor V20) a tabuľku uzatvára Huawei Mate 20X s Kirinom 980.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú