Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mať dobre vybavený smartfón, ktorý zvládne všetky nástrahy v roku 2017, je niekedy pomerne ťažká úloha. Trh a najmä ten čínsky je doslova presýtený smartfónmi, ktorých cena niekedy dosahuje neuveriteľné hodnoty, avšak ich kvalita je na tom už podstatne horšie.

Xiaomi ako rokmi overený výrobca si svoje povestné renomé nezískal len tak pre nič za nič. Segment lacných smartfónov je lákavý biznis a séria Redmi je u používateľov veľmi populárna. Po svete ich je niekoľko desiatok miliónov a tvoria väčšinu ziskov tejto čínskej spoločnosti. No späť k dnešnej ponuke, vďaka ktorej kúpiš skvelý smartfón za výbornú cenu. V akcii a aj v prvom výraznejšom predaji sa totiž ocitol nový model Redmi 4X.

zdroj fotografie: Dgtle  

Kúpiť Xiaomi Redmi 4X za 102 €
Kupón RedmiRX

Na prvý pohľad ťa očarí nádherná konštrukcia tvorená hliníkom, ktorá rozhodne evokuje dojem drahšieho kúsku a prednú stranu vypĺňa 5-palcový HD displej. Po hardvérovej stránke sa dostalo na procesor Snapdragon 435, 2 GB pamäť RAM, no v neposlednom rade aj na 16 GB interné úložisko s možnosťou rozšírenia skrz microSD karty.

zdroj fotografie: Dgtle  

4100 mAh batéria v spojení s nenáročným hardvérom a hlavne Androidom 7.1.1 Nougat s nadstavbou MIUI 8 produkujú takmer perfektnú kombináciu pri zabezpečení excelentnej výdrže. 13 MPx fotoaparát vzadu a 5 MPx snímač vpredu svoju robotu odvedie decentne a na bežné nahrávanie na sociálne siete táto kombinácia rozhodne bude stačiť. K dispozícii budeš mať aj DualSIM funkcionalitu, no už tradične bez 800 MHz LTE frekvencie, ktorá je pre Xiaomi stále akési tabu.

zdroj fotografie: Dgtle

Ak si teda pevne rozhodnutý, že Xiaomi Redmi 4X je ten pravý smartfón pre teba, neváhaj a využi túto akciovú ponuku, v ktorej ťa vyjde len na skvelých 102 €. Cenu docieliš použitím kupónu RedmiRX. Pri zastavení balíka na colnici ťa dodatočné poplatky vyjdú na 20 €. Akcia končí za 3 dni!

 Poznámka redakcie: Články označené ako „Sponzorované“ a publikované autorom „Inzercia“ sú určené na propagáciu aktuálnych zliav a akcií na produkty predávané čínskymi e-shopmi. Za predaj nezodpovedáme, len informujeme o akcii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú