Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mi-band-2
Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov už dlhší čas, rozhodne si spomenieš na našu rok a pol starú recenziu inteligentných hodiniek s označením DZ09. Táto recenzia zaznamenala nevídaný úspech a stala sa tak vôbec najčítanejšou na našom portáli. Vzhľadom na to, že tieto smartwatch stále zaujímajú veľkú časť z vás, rozhodli sme sa spracovať článok o aktuálne prebiehajúcej akcii.

Niet pochýb o tom, že inteligentné hodinky s podivným názvom DZ09 si získali veľkú vlnu pozornosti najmä kvôli enormne nízkej predajnej cene. Tá je doslova šialene nízka a za pár eur tak môžeš získať pravé smartwatch so všetkým, čo k tomu patrí. Ich klasická obdĺžniková konštrukcia sa skladá z plastu, ktorý našiel svoje umiestnenie na spodnej strane, avšak rovnako aj z prémiového hliníka umiestneného na strane prednej. Dizajnom hodinky nevybočujú zo zabehnutých štandardov a na prvý pohľad by si si ich bez problémov mohol pomýliť s akýmikoľvek inými hodinkami tohto typu.

dz09-smartwatch-akcia-3

Kúpiť smartwatch DZ09D za 11 €

Smartwatch DZ09 ponúkajú 1,54-palcový displej s dostatočným rozlíšením 240 x 240 pixelov. Ten je samozrejme dotykový a slúži na ovládanie všetkých ponúkaných funkcií. Tých je napriek využitiu vlastného operačného systému viac ako dostatok. Personalizácia je taktiež na skvelej úrovni a používateľ tak môže využiť viacero farebných tém. Medzi najväčšie tromfy tohto prístroja patrí vstavaný krokomer, FM rádio či kamera s rozlíšením 0,057 MPx, ktorá podporuje nahrávanie videa, ako aj zhotovovanie jednoduchých fotografií. V útrobách tohto šikovného gadgetu tlčie procesor MT6261, ktorý je obohatený o 32 MB RAM pamäť a o rovnakú porciu interného úložiska.

dz09-smartwatch-akcia-4

Recenzia | Smartwatch DZ09: V jednoduchosti je krása

Tieto inteligentné hodinky je možné vďaka technológii Bluetooth spárovať s akýmkoľvek Android smartfónom. Po spárovaní DZ09 dokážu spustiť na smartfóne fotoaparát, prepínať práve prehrávané pesničky, odpovedať na SMS správy, ale aj uskutočňovať hovory vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru. Tu však prekvapenia nekončia, nakoľko tieto smartwatch obsahujú ako slot na SD kartu, tak aj slot na SIM kartu, takže ich je možné využívať aj ako samostatné zariadenie. Pomyselnou čerešničkou na torte je 380 mAh batéria a rovnako aj samotná predajná cena, ktorá predstavuje 11 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú