Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-redmi-proXiaomi už onedlho predstaví svoju novú vlajkovú loď Mi Note 2. Dovtedy si pre nás však ešte niečo malé pripravilo. Xiaomi svetu ukázalo nový model Redmi Note 4 a už tu máme aj prvé unboxing fotografie tohto lákavého smartfónu. 

Zariadenie je zabalené v bielej, ničím výnimočnej krabičke, ktorá má na prednej strane obrázok smartfónu. Dizajn a obsah balenia sa teda drží tradície predchádzajúcich smartfónov spoločnosti. Po otvorení sa dostávame k samotnému Redmi Note 4. V balení sa ďalej nachádza USB kábel, nabíjací adaptér, manuály a spinka na otvorenie šuplíka so SIM kartami.

Xiaomi Redmi Pro môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky

Po svojom predchodcovi smartfón zdedil kovovú konštrukciu, v ktorej sa nachádza fotoaparát s dvojtónovým bleskom. Pod touto dvojicou je umiestnený rýchly snímač odtlačkov prstov. Na spodnej strane si miesto našiel microUSB port s otvormi pre mikrofón a reproduktor. Vrchná hrana v sebe ukrýva vstup pre 3.5 mm audio jack, IR Blaster a druhý mikrofón. Predná strana ponúka 5,5″ displej s FullHD rozlíšením doplnený tromi kapacitnými tlačidlami.

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky(2)

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky(3)

Telefón poháňa operačný systém Android 6.0 Marshmallow doplnený o nadstavbu MIUI 8. Smartfón vo svojich útrobách skrýva čipset MediaTek Helio X20, 2 GB RAM vo verzii so 16 GB vnútorným úložiskom a 3 GB pamäte RAM vo verzii so 64 GB ukladacím priestorom. Novinka disponuje aj DualSIM funkcionalitou. Druhá SIM karta sa dá zameniť za microSD kartu, ktorá poslúži ako rozšírenie základnej internej pamäte. Zariadenie ponúka aj LTE konektivitu, bohužiaľ, opäť bez podpory 800 MHz pásma. Napájanie zabezpečuje nadpriemerná 4100 mAh batéria.

Kúpiť Xiaomi Redmi Note 4 za 170 €
2 GB RAM a 16 GB ROM

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky(8)

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky(4)

xiaomi-redmi-note-4-unboxing-fotky(9)

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú