Aktualizované o 16:15 – V Maďarsku odstránili poruchu informačného systému, ktorá v utorok narušila prevádzku cestných hraničných priechodov a budapeštianskeho Medzinárodného letiska Ferenca Liszta. Uviedla to popoludní maďarská polícia na svojej stránke police.hu, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

Cestujúci na hraničných priechodoch a na budapeštianskom letisku museli dopoludnia rátať s dlhším čakaním po tom, čo sa objavila o 08:55 porucha informačného systému. Polícia im preto odporučila, aby sa o aktuálnych čakacích dobách priebežne informovali na jej webstránke alebo v mobilnej aplikácii.

Pôvodný článok:

Na maďarských cestných hraničných priechodoch a na budapeštianskom Medzinárodnom letisku Ferenca Liszta musia cestujúci rátať s dlhšími čakacími dobami pre poruchu informačného systému. Upozornila na to v utorok maďarská polícia na svojej stránke police.hu, informuje spravodajca TASR v Budapešti. Porucha systému sa objavila o 08 :55.

Cestujúcim do zahraničia odporúča polícia pred odchodom na cestu informovať sa o aktuálnych čakacích dobách na stránke Hraničné informácie webovej stránky polície a na mobilnej aplikácii policajného cestného informačného systému Rutin.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú