Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Napriek tomu, že prvý skladací smartfón spoločnosti Samsung s názvom Galaxy Fold ešte nie je k dispozícii, spoločnosť už plánujé ďalšie zariadenia. Portál Techradar informuje o niekoľkých patentoch, ktoré ukazujú možný dizajn nasledujúcich smartfónov Samsung Galaxy Fold 2.

Najnovší patent zahŕňa hneď trojicu možných dizajnov, no momentálne nie je jasné, či sa spoločnosť rozhodne pre výber jedného z nich, alebo sa používatelia dočkajú viacerých skladacích zariadení. Nakoľko pôjde o skladacie smartfóny, patenty nadväzujú na už predstavený koncept Galaxy Fold.

Hlavný rozdiel je však v skladaní displeja, ktoré prezrádza možnosť vertikálneho, ale aj horizontálneho skladania či vo veľkosti zárezu. Ten sa podľa dostupných informácií výrazne zmenší.

Z nákresov sa taktiež dá vyčítať aj dostupnosť trojitého fotoaparátu, ktorým však už disponuje aj predstavená verzia Galaxy Fold. Na druhej strane však odhalené patenty prinášajú aj množstvo debát či dohadov a na oficiálne informácie si zrejme budeme musieť počkať ešte nejaký čas.

Zdroj: Techradar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú