Už zajtra 17. septembra na Slovensku bude spustený nový televízny kanál. Stojí za ním skupina Viasat World a zameriavať sa bude najmä na kriminálny obsah. S tým súvisí aj názov novej stanice, ktorým bude Viasat True Crime.

Nový kanál Viasat True Crime do ponuky v deň spustenia zaradia operátori Slovak Telekom (vo svojich balíčkoch Magio TV a Voľný čas) a Swan (4ka). Je pravdepodobné, že nový kanál pribudne aj do ponuky ďalších operátorov.

Predstaví šokujúce zločiny

Viasat True Crime svoj obsah bude orientovať výhradne na kriminálny obsah. Divákom v seriáloch, dokumentoch i reality šou ponúkne širší pohľad na svet zločinu. „Vďaka programu zameranému výhradne na skutočné kriminálne udalosti môžu fanúšikovia sledovať všetko od šokujúcich skutočných prípadov, cez mrazivé dramatické filmy/seriály o skutočných zločinoch až po strhujúce reality show o boji proti zločincom,“ sľubuje Viasat.

V obsahu diváci nájdu seriály a dokumenty ako Soham: Hon na vraha, Vraždy na vresovisku, Vraždy zo zoznamky, Neviditeľné zlo alebo Priznanie sériového vraha.

Viasat True Crime bude ďalším prídavkom do rodiny kanálov, ktoré u nás Viasat prevádzkuje. Menovite ide o Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature a Epic Drama.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú