Fanúšikovia filmu majú dôvod na radosť. Na Slovensko sa po roku vracia udalosť Cinema Day, počas ktorej bude možné vidieť filmy v kinách po celom Slovensku za zvýhodnených podmienok. Namiesto bežnej ceny diváci za lístok zaplatia jednotné vstupné 3,90 €.

Do akcie sa zapojili filmové distribučné spoločnosti, ktoré Cinema Day organizujú v spolupráci s prevádzkovateľmi kín. Cieľom akcie je prilákať do slovenských kinosál čo najviac fanúšikov filmu za cenovo atraktívnych podmienok.

Znamená to, že počas nedele 22. septembra budeš môcť získať vstup do kina na premietanie za zvýhodnené vstupné 3,90 €. Cinema Day podporili ako veľké siete kín v podobe Cinemax či Cinema City, tak aj menší prevádzkovatelia po celom Slovensku.

Viac než pestrá ponuka

Program jednotlivých kín sa odlišuje, veľké filmové reťazce aktuálne premietajú hity ako Beetlejuice Beetlejuice, vysoko hodnotenú hororovú snímku Neprivolávaj nič zlé alebo tiež úspešnú romantickú komédiu Končí sa to nami.

Detských divákov môže v nedeľu vo vybraných kinách potešiť animovaná rozprávka Ozi: Hlas pralesa, štvrtý diel úspešnej animovanej série Ja, zloduch alebo tiež kasový trhák od Pixaru v Hlave 2.

K videniu vo vybraných kinách sú naďalej aj úspešné snímky zo slovenskej a českej produkcie Miki a Vlny, ktorý naši západní susedia posielajú aj do boja o Oscarov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú