Ani koniec tohto epického príbehu sa však nevyhol chybe, ktorá prekvapila pozorné oko diváka. Len 2 týždne po odhalení pohára Starbucks sa v Game of Thrones ocitla plastová fľaša, ktorú sa snažil nohou zakryť Samwell Tarly a Ser Davos.

Posledný prešľap tvorcov jedného z najpopulárnejších seriálov na svete vyvolal mnoho pochybností a otázok. Ako je možné, že sa v tak známom a drahom seriáli ocitol predmet, ktorý do daného obdobia absolútne nezapadá?

Zobraziť celú galériu (2)
Screenshot/HBO/FonTech

Kauzu s pohárom kávy zo Starbucks ospravedlnilo HBO ako chybu, ktorú si žiaľ nikto nevšimol ani pri úpravách natočených scén. Situácia sa však po pár týždňoch opakuje, no tentokrát sa týka plastovej fľaše. Je pochopiteľné, že pri dlhých debatách o budúcnosti Westerosu nesmie chýbať voda.

Zobraziť celú galériu (2)
Screenshot/HBO/FonTech

Pred spustením natáčania ju však mal štáb z pľacu odstrániť, no nestalo sa tak a fanúšikovia seriálu znova ostali zaskočení týmto prekvapením. Plastová fľaša sa v poslednej časti objavila dokonca dvakrát. Raz za nohou Samwella Tarlyho a druhýkrát pod stoličkou, na ktorej sedel Ser Davos.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú