Drvivá väčšina súčasných akčných kamier sa točí okolo rovnakého zaužívaného dizajnu. Kamera, ktorú si dnes predstavíme, to skúsila trochu inak.

Na prvý pohľad by si si pomyslel, že sa jedná o nejakú LED baterku. V skutočnosti ide o akčnú kameru od výrobcu, ktorý sa rozhodol ostať v utajení. Práve vďaka svojmu tvaru a dostupným držiakom je táto kamera ako stvorená pre upevnenie na riadidlá bicykla. Konečne si tak budeš môcť vo vysokej kvalite natočiť tvoje cyklovýlety.

akčná kamera

Zdroj fotografie: Cafago

Celá konštrukcia je z poctivého kusu kovu s dĺžkou 10 cm a priemerom 3 cm, ktorý kamere zabezpečuje dôkladnú ochranu pred vodou (do 30 m), nárazmi a vysokými teplotami. Na hornej hrane sa nachádza iba hlavné tlačidlo, ostatné ovládacie prvky a konektory sú umiestnené pod kovovou krytkou na zadnom konci.

Na prednej strane rúrky je umiestnený 8 MPx snímač, ktorý dokáže nahrávať FullHD video pri 30 fps. Vďaka použitej optike kamera disponuje zorným uhlom 170°. Nechýbajú ani pokročilé funkcie, ako je nahrávanie počas nabíjania a fotenie v cykle každé 3 sekundy. Ako úložisko slúži slot pre microSD karty až do veľkosti 32 GB. V prípade potreby je možné pripojiť aj externý mikrofón.

Zdroj fotografie: Cafago

Kúpiť akčnú FullHD kameru nielen na bicykel za 24 €
Kupón D3477HD

Nabíjanie prebieha tradične pomocou microUSB rozhrania. Batéria je vyberateľná s kapacitou 680 mAh. Súčasťou balenia je veľké množstvo popruhov a stojanov pre upevnenie na bicykli, prilbe a veľa rôznych ďalších miestach. Akčná FullHD kamera, ktorá sa perfektne hodí pre tvoj bicykel, teraz stojí vďaka zľavovému kupónu D3477HD len 24 €.

Kupón je možné aplikovať v košíku:

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú