Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínske internetové obchody sú preslávené svojim širokým sortimentom tovaru, na ktorý lákajú zákazníkov prostredníctvom nízkych cien a perfektných zliav. Ešte väčšie akcie teraz prináša známy e-shop Geekbuying.com, ktorý je tu s nami už 5 rok. Pri tejto príležitosti si pre zákazníkov pripravil parádne výpredaje, z ktorých si každý niečo vyberie. 

V ponuke môžeme nájsť tie najrôznejšie kúsky techniky, pričom v nej nechýbajú smartfóny, tablety, notebooky, ale aj rôzne zariadenia do domácností. Piaty výročný výpredaj však so sebou prináša bombastické zľavy, ktoré si rozhodne nesmieš nechať ujsť. Táto akcia trvá iba do 18. júna a počas vybraných dní sú k dispozícii odlišné zariadenia za jedinečné ceny. Ponuka sa však rozširuje každých pár hodín a počet kusov je obmedzený, preto by si mal byť pri spustení akcie pripravený. My sme pre teba na dnešný deň vybrali zopár zaujímavých kúskov, ktoré budú dostupné už o niekoľko hodín.

Powerbanka Romoss Sense 4 s kapacitou 10 400 mAh

Cena: 12 €

zdroj fotografie: Geekbuying

Kúpiť powerbanku Romoss Sense 4 za 12 €

Rozhodne si aj ty už zažil chvíľu, keď batéria tvojho smartfónu klesla na minimun. V takej chvíli určite príde vhod alternatívny zdroj energie, ktorým je aj táto externá batéria s úctyhodnou kapacitou 10 400 mAh. Na výstupe ponúka 5 V napätie a veľkosť prúdu je 1/2,1 A. Vďaka dvom USB portom môžeš s touto powebankou súčasne nabíjať až 2 zariadenia a zostatok energie zobrazí LED indikátor. S kompaktnými rozmermi 138 mm × 62 mm× 21.5 mm vo vrecku nohavíc naozaj veľa miesta nezaberie. Najväčšou výhodou Romoss Sense 4 oproti konkurenčným modelom je cena.

Huami Amazfit

Cena: 94 €

zdroj fotografie: Dávid Igaz/FonTech

Kúpiť Xiaomi Huami Amazfit za 94 €

Milovníkom športov sa pred časom rozhodne do pozornosti dostali aj tieto smartwatch od čínskeho Xiaomi. Teraz máš na ich kúpu o dôvod viac, pretože cena klesla na skvelých 94 €. Za túto sumu získaš jedinečné hodinky, ktorým nechýba snímač tepu či odolnosť voči vode. Výkon zabezpečuje 2-jadrový procesor, s ktorým spolupracuje 512 MB operačná pamäť RAM. Pre osobné súbory a záznamy zo športových aktivít je dostupné 4 GB interné úložisko.

zdroj fotografie: Weibo/dglte

Informácie sa zobrazujú na 1,34″ displeji a zdrojom energie je 280 mAh batéria s dlhou výdržou. Tieto inteligentné hodinky sú kompatibilné so smartfónmi s operačným systémom Android od verzie 4.4 KitKat, ale aj iOS verzie 7.0 a vyššie. Jedná sa o verziu s anglickým jazykom a takto nízka cena bude platná už iba približne 1 deň.

Autonabíjačka Xiaomi Roidmi 2S

Cena: 14 €

zdroj fotografie: Roidmi

Kúpiť autonabíjačku Xiaomi Roidmi 2S za 14 €

Na dlhých cestách autom je vždy dobré mať po ruke spôsob ako nabiť svoj smartfón. Druhá generácia autonabíjačky od Xiaomi dokáže doplniť energiu batérií až dvoch zariadení súčasne a ešte omnoho viac. Obsahuje totiž bezdrôtovú technológiu Bluetooth 4.2, s ktorou môžeš po pripojení telefónu vo svojom aute počúvať hudbu, ale aj telefonovať vďaka zabudovanému mikrofónu. Ten dokonca dokáže potlačiť hluk v pozadí. Nabíjanie je realizované prostredníctvom USB portov, ktoré ponúkajú 5 V napätie s prúdom 2,4 A. Pre jednoduché ovládanie je k tejto autonabíjačke dokonca dostupná aplikácia. V obchode Geekbuying.com patrí tento doplnok do auta medzi najpredávanejšie, no akcia naň končí už o 2 dni.

Smart TV Box X96 4K

Cena: 36 €

zdroj fotografie: Geekbuying

Kúpiť Smart TV Bo X96 za 36 €

Základ tohto boxu tvorí 4-jadrový procesor a grafický čip Mali-450, ktorý podporuje prehrávanie vo vysokej 4K kvalite. Procesoru vypomáha operačná pamäť RAM s kapacitou 2 GB. Operačným systémom je Android vo verzii 6.0 Marshmallow a vďaka možnosti pripojenia pomocou Wi-Fi môžeš prostredníctvom tohto boxu na svojej televízií zobraziť akýkoľvek obsah. Samozrejme nechýba podpora pre diaľkové ovládanie vďaka prítomnosti infračervenej diódy. Do výpredaja sa dostalo iba 15 takýchto TV Boxov, preto ak jeden chceš, musíš byť naozaj rýchly. Predaj začína už dnes o 18:00.

RC Mini Kvadrakoptéra

Cena: 14 €

zdroj fotografie: Geekbuying

Kúpiť kvadrakoptéru Redpawz R010 Mini za 14 €

Tento malý šikovný dron je vhodný najmä pre začiatočníkov, ktorí ešte nemali žiadnu príležitosť zalietať si s podobným zariadením vo vzduchu. 260 mAh batéria dokáže poháňať motory približne 6 minút, pričom sa znova na plnú kapacitu nabije už za 1 hodinu. Aby bol zážitok z lietania čo najlepší, nechýba tejto kvadrakoptére ani 6-osová stabilizácia. Tento letecký akrobat sa k tebe automaticky vráti len vďaka stlačeniu jedného tlačidla. Obsahuje tiež LED diódy, aby si ho mohol dobre vidieť aj v nočných podmienkach. Samozrejmosťou je ochrana vrtúľ, ktoré sa ale v prípade potreby dajú jednoducho vymeniť. Ak ťa tento lacný malý dron zaujal, tak si dnes o 18:00 nájdi čas, pretože práve vtedy začína jeho predaj. Dostupných však bude iba 100 kusov.

Ďalšie zľavy, o ktorých si mal vedieť: 
 Poznámka redakcie: Články označené ako „Sponzorované“ a publikované autorom „Inzercia“ sú určené na propagáciu aktuálnych zliav a akcií na produkty predávané čínskymi e-shopmi. Za predaj nezodpovedáme, len informujeme o akcii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú