Gadgety z Číny #73: Vyberáme dvoj-eurové gadgety

banner-ulefone-future
Našu sobotnú rutinu v podobe tradičných gadgetov dnes mierne pozmeníme. Rozhodli sme sa, že si dáme menšiu výzvu a nájdeme pre vás gadgety, ktoré svojou cenou nepresahujú hranicu 2 €. Tento špeciál je teda naozaj veľmi šetrný k vašej peňaženke. 

Adaptér z microUSB na USB

Cena: 1,44 €

Možno si poviete, že názov tohto produktu je vám veľmi povedomý. Máte úplnú pravdu a tomuto adaptéru sa inak hovorí aj USB OTG, pričom na jednej strane má klasické microUSB a na druhom konci USB port. Gadget bez problémov schováte aj do peňaženky.

Kúpiť v Banggood.com

Držiak smartfónu na statív

Cena: 1,26 €

Moderné smartfóny dokážu vytvárať nádherné videá, najmä v 4K rozlíšení. Optická stabilizácia dokáže naozaj veľa zachrániť pri natáčaní, no na klasickú stabilizáciu v podobe statívu to ani zďaleka nemá. Ak teda doma vlastníte nejaký statív, stačí si dokúpiť tento lacný držiak a môžete smelo natáčať úžasné zábery. K dispozícii sú rôzne typy s rozličnými veľkosťami.

Kúpiť v Banggood.com

5 kusov ochrannej fólie na displej Xiaomi Mi Band 2

Cena: 1,80 €

Xiaomi Mi Band 2 je špičkový fitness náramok s množstvom zaujímavých funkcií a vlastností. Jedným z negatív 0,42-palcového OLED displeja je jeho náchylnosť na poškriabanie. Jednoznačne odporúčame, aby ste si čo najskôr kúpili ochrannú fóliu. My sme našli hneď 5 kusov v jednom balení za fantastickú cenu pod hranicou 2 €.

Kúpiť v Banggood.com

Stojan pre smartfóny

Cena: 1,80 €

V prípade, že radi používate smartfón pri rôznych činnostiach, môže sa hodiť malý a šikovný stojan s jednou extra vlastnosťou navyše. Unikátnou vlastnosťou tohto stojana je, že sa priamo nalepí na zadnú stranu zariadenia a vždy ho máte po ruke. Tento gadget môžeme ohodnotiť ako výborný aj po stránke dizajnu, pričom je dostupný v rozmanitých farebných prevedeniach.

Kúpiť v Banggood.com

Vrecko pre štupľové slúhadlá

Cena: 1,80 €

Na záver tohto dnešného špeciálneho dielu sme našli cool vrecko pre tradičné štupľové slúchadlá. Vreco ponúka moderné dizajnové prevedenie z dobrých materiálov a celkové rozmery činia 110 x 80 mm. Táto taška je vhodná najmä pre tých, ktorí radi cestujú a neustále niekde strácajú svoje slúchadlá.

Kúpiť v Banggood.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú