Gadgety z Číny #249

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj dnes na teba netrpezlivo čaká pätica zaujímavých gadgetov, ktoré sme za uplynulý týždeň ponachádzali.

Gimbal 

Cena: 50 €

Stabilizácia v telefónoch je dnes už na dobrej úrovni, no väčšie otrasy a pohyby predsa len zvláda s ťažkosťami. Pre čo najkrajšie zábery je nutné využiť externé zariadenia, napríklad gimbaly. Tento je navyše za veľmi dobrú cenu, pôsobí v troch osiach a batéria vydrží až 12 hodín prevádzky.

Kúpiť gimbal pre smartfóny za 50 €

Gearbest

 

Nabíjateľná batéria 

Cena: 8 €

Nabíjateľných batérií je na trhu kopec, no len málo z nich sa dokážu nabíjať aj z obyčajného microUSB portu. Výrazne sa tak zvyšuje ich nabíjacia mobilita, nakoľko takúto batériu dokážeš nabiť takmer kdekoľvek. Navyše má kapacitu až 3400 mAh, takže sa nemusíš obávať ani výdrže na jedno nabitie. 

Gearbest

Menič napätia 

Cena: 8 €

Menič napätia, s ktorým ho môžeš regulovať od 3 – 12 V. Ideálny je v prípade rôznych pokusov či testovaní, kde jednotlivé komponenty majú rôzne požiadavky na napájanie. 

Kúpiť menič napätia za 8 €

Banggood

Tachometer s GPS

Cena: 27 €

Zaujímavý a relatívne lacný bezdrôtový tachometer s GPS, ktorý navyše podporuje aj funkcie kadencie (nutné dokúpiť snímače) a nechýba mu ani podpora ANT+ a Bluetooth, vďaka čomu si k nemu dokážeš pripojiť ďalšie bezdrôtové zariadenia ako napríklad snímač tepu.

Kúpiť tachometer s GPS za 27 €

Gearbest

Tester batérie 

Cena: 34 €

Pokročilý tester batérie, ktorý ti ukáže na prehľadnom displeji hneď niekoľko parametrov, ktoré sú pre zdravie a výdrž batérie nevyhnutné.

Kúpiť tester pre batérie za 34 €

Gearbest

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú