Gadgety z Číny #162

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Posledný týždeň priniesol nepreberné množstvo nových gadgetov a ich výber do nového dielu Gadgetov z Číny bol o to ťažší. Obsiahnutých je však viacero kategórií, aby si vybrať mohol naozaj každý.

USB Type-C kábel s displejom

Cena: 7 €

Kábel s praktickým displejom, s ktorým budeš mať vždy prehľad o tom, pod akým prúdom a napätím sa tvoj smartfón nabíja. Obzvlášť dôležité to je pri pofidérnych adaptéroch, pri ktorých si človek nemôže byť nikdy istý. Tvorený je z nylonu a zvládne až 3A. Jeho dĺžka je 1m a je ho možné použiť s každým zariadením, ktoré disponuje konektorom USB Type-C.

Kúpiť 1m USB-Type C kábel s displejom len za 7 €

Extra veľká podložka pod myš

Cena: 9 €

Extra veľká podložka pod myš, ktorá ti zaručí maximálnu presnosť, nech sa s myškou pohybuješ kdekoľvek. Spodná strana je tradične gumená, vďaka čomu bude mať podložka pevnú pozíciu na stole. Poteší aj hrúbka, ktorá je len 2 mm. Podarila sa aj dizajnovo, kde na svojom povrchu zobrazuje mapu sveta.

Kúpiť podložku pod myš s rozmermi 800x300x2 mm len za 9 €

Multifunkčný cyklopočítač na bicykel

Cena: 4 €

Ak rád bicykluješ, tak cyklopočítač patrí určite k tvojej povinnej výbave. Vďaka nemu dokážeš presne zistiť prejdenú trasu, rýchlosť a mnoho ďalších informácií a štatistík. Tento cyklopočítač ti však okrem klasických informácií zobrazí aj aktuálnu teplotu či počet spálených kalórii. Navyše je podsvietený, takže na ňom uvidíš všetko aj v tme. Disponuje aj vodeodolnosťou.

Kúpiť cyklopočítač s podsvietením a až 23 funkciami len za 4 €

Znovupoužiteľné kapsule do kávovara

Cena: 2 €

Ak vlastníš kapsulový kávovar a nebaví ťa neustále kupovať predražené kapsule, ktoré vyhodíš po jednom použití je tu pre teba riešenie. Znovupoužiteľná kapsula, ktorá vydrží viac než 200 opakovaných použití. Nielen že tým ušetríš nejaké peniaze, ale týmto krokom prispeješ aj k tvoreniu menšieho odpadu. S každým použitím si tiež môžeš vytvoriť kávu podľa seba.

Kúpiť znovupoužíteľnú kapsulu do kávovara za necelé 2 eurá

Digitálne posuvné meradlo (šublera)

Cena: 4 €

Klasické meradlo na menšie vzdialenosti, s ktorým odčítavanie dĺžky už nebude problém. Na jasnom a čitateľnom displeji sa ti zobrazí presná hodnota v milimetroch alebo palcoch. Šublera je tvorená z plastu a je napájaná jednou batériou LR44 (v balení).

Kúpiť digitálne posuvné meradlo (šubleru) len za 4 €

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú