Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nech už teraz sedíš za akýmkoľvek počítačom, smartfónom alebo tabletom, o pár týždňov sa to môže zásadne zmeniť. Aj keď Vianoce ešte nie sú, je možné, že práve ty ich stráviš čítaním FonTechu pri žiarivom stromčeku a na novučičkom notebooku.

Vyhlásenie víťaza 6.12:

A víťazom v tejto skvelej súťaži o nadupaný herný notebook sa stáva používateľ s nickom @lukyrusnak, ktorého sme už kontaktovali. Ostatným ďakujeme za zapojenie a rozhodne nás sledujte aj naďalej.

Aktualizované 3.12. 17:00:

Pre obrovský záujem zo strany súťažiacich sme vyžrebovanie výhercu presunuli z nedele 3.12. o 20:00 na stredu 6.12. o 20:00. Za pochopenie ďakujeme a prajeme veľa šťastia v súťažení.

Pôvodný článok z 22. novembra:

V spolupráci s jedným najlacnejších a najkvalitnejších čínskych e-shopov, GearBest.com, a naším nedávno spusteným FonTech Shopom totiž spúšťame ďalšiu súťaž, v ktorej môžeš vyhrať poriadne hodnotnú cenu. Je ňou nadupadný herný notebook od prestížneho výrobcu MSI s výkonnou grafikou GTX 1050 Ti. Aj tieto Vianoce si tak možno spríjemníš o hranie tvojich obľúbených titulov. Tento notebook jednoducho zvládne úplne všetko, čo bežný hráč požaduje.

Svetovo najlepšie zľavy len na Facebooku FonTech Shop
Daj mu LAJK!

Odoberaj FonTech videá

Pri zapájaní do súťaže sa pritom vôbec nezapotíš. Úplne postačí, keď si otvoríš Instagram, začneš SLEDOVAŤ FonTech a pod nasledujúcim príspevkom označíš jedného kamaráta, s ktorým najradšej hrávaš hry. Tým už budeš do súťaže zapojený a ostane ti len čakať na výsledok.

 

Výhrou je kupón na nákup v e-shope GearBest. Ďalej nás veľmi poteší, pokiaľ zdieľaš súťaž aj na Facebooku alebo iných sociálnych sieťach. Otvoríš tým cestu k podobným súťažiam, kvalitným článkom, rozsiahlym recenziám a perfektne spracovaným videám aj tvojim kamarátom. Tak teda do toho!

Pravidlá súťaže (aktualizované 3.12.):
  • Organizátorom súťaže je portál FonTech.sk
  • Cenou v súťaži je 1 x zľavový kupón na MSI notebook v e-shope GearBest.com
  • Do súťaže sa môžu zapojiť všetci čitatelia zo Slovenska a Česka s výnimkou redaktorov FonTech.sk
  • Platný a zaradený do žrebovania o hlavnú výhru je ten, kto začne sledovať FonTech.sk na Instagrame a označí aspoň jedného kamaráta pod príspevkom.
  • Súťaž začína 22.11.2017 a žrebovanie prebehne 6.12.2017 o 20:00 na Instagrame FonTech.sk!
  • V prípade, že sa výherca neozve do 2 dní od vyžrebovania, výhra pripadne organizátorovi.
  • Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie!
  • Účasťou v súťaži zároveň každý účastník súhlasí s jej pravidlami.
  • Organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie alebo prerušenie súťaže alebo jej zrušenie v prípade nízkej účasti, ako aj na zmenu pravidiel súťaže. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťaže alebo jej zrušenie Organizátor oznámi na web stránke FonTech.sk a na facebookovej stránke FonTech.sk.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú