Moderný infotainment vo vozidlách si vyžaduje aj moderné a hlavne dostatočne veľké displeje. To, čo však plánuje nasadiť automobilka Cadillac do SUV Escalade, doposiaľ v automobilovom svete nemá obdoby. Nový Escalade bude totiž disponovať 38″ zahnutou OLED obrazovkou, informuje Engadget.

Ak by sa jednalo o tradičnejší pomer strán, tento displej s veľkosťou 38″ by sme mohli kľudne porovnávať aj s bežnými televízormi. Hustota pixelov nádherného zahnutého displeja bude totižto až 2-krát vyššia ako pri 4K obrazovkách. Spoločnosť Cadillac zavesila na svoj Twitter aj krátke video, ktoré však nič dôležité neukazuje, no významnejší je samotný popis k príspevku.

Prvý detailnejší pohľad na Cadillac Escalade, a teda aj na jeho špičkovú obrazovku, by sme mali dostať už vo februári 2020. Engadget píše, že toto odhalenie by malo nastať počas týždňa Oscarov, presnejšie 4. februára.

Ako píše portál TheVerge, nový Escalade okrem fantastickej obrazovky disponuje aj systémom Super Cruise driver assistance, ktorý umožní úplne autonómnu jazdu na diaľnici bez nutnosti držania rúk na volante.

Zdroj: EngadgetTheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú