Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oficiálna webová stránka Ministerstva dopravy a výstavby SR trpí výpadkom, kvôli ktorému ju nie je možné načítať už niekoľko týždňov. Zatiaľ nie je známe, kedy presne došlo k výpadku stránky, ale ani to, ako dlho problém potrvá.

Oficiálna stránka Ministerstva dopravy a výstavby SR je aktuálne stále nedostupná. Webová stránka neodpovedá v rôznych prehliadačoch, vrátane Opery, Google Chrome či Microsoft Edge. V redakcii FonTech.sk sme požiadali ministerstvo o vyjadrenie, ktoré však v odpovedi uviedlo, že žiaden problém neeviduje.

Stránka je funkčná na rôznych prehliadačoch a neevidujeme ani sme neevidovali žiaden výpadok,“ vyjadrilo sa Ministerstvo dopravy a výstavby SR pre FonTech.sk.

Momentálne je web www.mindop.sk stále nedostupný a nie je jasné, z akých dôvodov došlo k výpadku. Podľa našich informácií je ale stránka mimo prevádzky už vyše mesiaca. O prípadných novinkách budeme informovať.

Aktualizácia 3.9.2019 o 10:40:

Po našom upozornení Ministerstvo dopravy a výstavby SR situáciu preverilo. Momentálne je oficiálna webová stránka opäť dostupná.

Technici preverili stav, už by to určite malo fungovať,“ vyjadrilo sa ministerstvo pre FonTech.sk.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú