Apple dnes predstavil celý rad softvérových vylepšení pre svoje iPhony, hodinky Apple Watch, ale aj počítače, notebooky a tablety iPad, ktoré sa môžu tešiť na veľké novinky. V prípade iPhonov došlo na prepracovanie mnohých častí systému. Nový systém budú pritom podporovať iPhony od roku 2015, vrátane starého iPhonu SE.

Najnovší iOS 14 sa nesie v znamení veľkých vylepšení, ktoré sa dotkli domovskej obrazovky, digitálneho asistenta Siri, ale aj mnohých aplikácií.

Všetky informácie o iOS 14 nájdeš v našom samostatnom článku.

S týmto systémom dnes prišiel na svet aj nový watchOS 7 pre hodinky Apple Watch. Hoci spoločnosť už túto verziu neprinesie pre prvé dve generácie hodiniek, bude dostupná pre všetky ostatné už na jeseň. Rovnako bude vtedy oficiálne dostupný aj iOS 14.

Novú verziu systému si budú môcť nainštalovať používatelia mnohých modelov aj spred niekoľkých rokov. Najstarším podporovaným kúskom však bude iPhone 6S, informoval Apple na svojom blogu. Spoločnosť tak prinesie nový iOS 14 aj na 5-ročné modely, medzi ktorými nebude chýbať ani prvý iPhone SE.

Zdroj: Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú