Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že spoločnosť Apple má toho v rukáve ešte o čosi viac, ako nové iPhony a nový iPad. Už v októbri by sme sa mohli dočkať nového iPadu Pro, ktorý príde s najnovšími špecifikáciami a trojitou zadnou kamerou – informuje The Verge. 

Evolúcia v prípade tabletov prišla už v minulom roku, kedy mal iPad Pro rovnaký fotoaparát, ako v tej dobe najlacnejší iPhone XR. Najvyššia rada tabletov tak už nezaostávala za „súrodencami“ z radu smartfónov. Podobný krok by mal nastať aj pri novej generácii a nový iPad Pro by mohol prísť s rovnakým kamerovým systémom, ako má iPhone 11 Pro. 

Sonny Dickson

Potvrdzuje to aj Sonny Dickson, ktorému sa podarilo získať finálnu podobu pripravovaného zariadenia a podľa jeho slov ide o spoľahlivý zdroj. Je nutné podotknúť, že Dickson správne predpovedal aj dizajn nových iPhonov. Jediná zmena nastala v usporiadaní šošoviek, ktoré viac pripomínajú dizajn minuloročného Huawei Mate 20 Pro. Navyše nie sú ani kryté ochranným sklom, čo však môže značiť, že ide len o nedokončený kus hardvéru.

Zdroj: The Verge, Sonny Dickson

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú