Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aplikácia Spotify pre smartfóny s operačným systémom Android dostane čoskoro novú funkciu, vďaka ktorej budeš môcť prostredníctvom streamovacej služby prehrávať aj lokálne súbory uložené v smartfóne. Túto fíčuru objavil známy leaker Jack Wong v zdrojovom kóde aplikácie, píše Android Authority.

Pokiaľ patríš medzi aktívnych používateľov streamovacej služby Spotify, pravdepodobne si už narazil na funkciu, ktorá ti do aplikácie v smartfóne umožňuje importovať lokálne súbory uložené v tvojom počítači. Pre používateľov Androidu však bude tento proces čoskoro zbytočný, pretože Spotify plánuje na platforme umožniť prehrávanie lokálnych súborov uložených priamo v smartfóne.

V Spotify pre Android ju v zdrojovom kóde objavil leaker Jack Wong, čo naznačuje, že by ju spoločnosť mohla spustiť už čoskoro. Oficiálnu informáciu o spustení tejto funkcie síce streamovacia služba zatiaľ nezverejnila, no oproti konkurencii je v tomto smere už nejaký čas pozadu. Podobnou funkciou totiž disponuje konkurenčná služba YouTube Music a mala ju dokonca aj služba Play Music, ktorú Google pred pár dňami už definitívne vypol.

Zdroj: Android Authority, Twitter / @wongmjane

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú