Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenská 365.banka mení obchodné podmienky. Svojim zákazníkom prináša dve nové služby, ktoré sa týkajú najmä bezpečnosti a zvyšuje sadzbu na výbery hotovosti z Poštomatov.

365.banka svojich zákazníkov počas posledných dní informovala o zmenách obchodných podmienok, ktoré vstúpia do účinnosti 14. novembra. Ide predovšetkým o dve nové služby a zmeny v sadzobníku poplatkov.

„Trišesťpäťka“ zvyšuje bezpečnosť platieb kartou na internete, ktoré doposiaľ zákazníci u obchodníkov so službou 3D Secure potvrdzovali kódom z SMS správy. V súvislosti s európskou legislatívou od 14. 11. 2020 pridáva banka ďalší bezpečnostný prvok dvojstupňového overenia a pri potvrdení týchto platieb tak budeš zadávať buď ePIN, ktorý najdeš vo svojej bankovej aplikácii, alebo platby potvrdíš odtlačkom prsta či Face ID.

Okrem toho bude odteraz možné zmeniť si PIN k platobnej karte vďaka službe Card PIN Management už aj v aplikácií či Internet bankingu, čím banka zároveň ruší poplatok 5 € za prevydanie PINu.

Zmeny sa však týkajú aj sadzobníka poplatkov pre výbery z Poštomatov, ktoré sú dostupné na pobočkách Slovenskej pošty. Výber z nich ťa po novom vyjde 2,50 €, pričom 365.banka to odôvodňuje nízkym počtom zákazníkov, ktorí Poštomaty využili.

Zdroj: 365.banka

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú