Vrcholová verzia novinky od Samsungu sa už stihla ukázať na propagačných fotografiách, ktoré unikli na oficiálnom webe, a teraz aj na reálnych záberoch zverejnených na Twitteri. Fotografie nového Samsungu Galaxy Note 20 Ultra publikoval YouTuber, ktorý získal funkčný model ešte pred predstavením, informuje XDA-Developers.

Od predstavenia pripravovanej línie Galaxy Note 20 nás delí len zopár týždňov. Samsung by mal podľa informácií známeho leakstera odhaliť tieto prémiové modely už 5. augusta počas konferencie.

V porovnaní s Galaxy Note 10+ bude mať displej v Galaxy Note 20 Ultra ešte tenšie rámiky, menší výrez pre selfie fotoaparát a výraznejšie zaoblenie po bokoch. Na zadnej stene bude vytŕčať trojica hlavných fotoaparátov, spolu s ToF senzorom.

Jeden z objektívov má byť periskopický. Presné hardvérové špecifikácie zatiaľ nie sú potvrdené, no očakáva sa, že Galaxy Note 20 Ultra príde s novým procesorom Exynos 992, 6,9″ WQHD AMOLED displejom so 120 Hz a 108 Mpx hlavným fotoaparátom, ktorý budú dopĺňať 12 Mpx ultraširokouhlý objektív a 13 Mpx periskop.

Novinka bude bežať na najnovšom Androide 10 s nadstavbou One UI 2.5. Cena takejto Ultra verzie by mohla začínať až na 1299 dolároch.

Zdroj: XDA-Developers, Ice Universe/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú