Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zack Nelson, známy ako JerryRigEverything, rozobral po kúskoch nový Samsung Galaxy Note 10+. Ukázal tak chladiaci systém, bezdrôtové nabíjanie pre S Pen, ale aj nešťastne pripevnenú batériu smartfónu, informuje Android Central.

Video zobrazuje celý proces rozoberania Note 10+, pri ktorom Nelson vypichol zopár zaujímavostí, o ktorých si možno nevedel. Vo vnútri sa napríklad nachádza druhá, oveľa menšia cievka na bezdrôtové nabíjanie pera S Pen, ktorá je uložená pod krytom na ľavej strane zariadenia. Taktiež je možné vidieť parný chladiaci systém, ktorý pomáha udržovať procesor a GPU chladné aj pri veľkom zaťažení. Podľa kórejského giganta je tento systém vo vnútri smartfónu zatiaľ najtenší zo všetkých.

Nelson však ukazuje aj konštrukčné nedostatky smartfónu, ako napríklad veľká 4 300 mAh batéria, ktorá je nebezpečne pripevnená na základnej doske zariadenia, čo vytvára nebezpečenstvo pri jej prípadnej výmene. Len maličká chyba pri jej servise môže podľa Nelsona viesť k poškodeniu zariadenia alebo dokonca výbuchu, píše Android Police.

Zdroj: Android Central, Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú