Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Robert De Niro a John Boyega stvárnia dvojicu hlavných postáv v pripravovanom veľkofilme z produkcie Netflix. The Formula sleduje príbeh mladého závodníka, ktorý sa snaží prebojovať medzi svetovú elitu pretekárov Formuly 1, aby zachránil svoju rodinu pred pomstychtivými gangstrami, uvádza československá fanúšikovská stránka Netflixu na Facebooku.

Hlavného antihrdinu má stvárňovať legendárny De Niro a rolu pretekára prevezme britský herec John Boyega. Ako informuje portál Deadline, réžiu bude mať na starosti Gerard McMurray, ktorý režíroval aj jeden z prvých originálnych počinov z dielne Netflix, film Burning Sands.

McMurray má na starosti scenár, réžiu aj produkciu pripravovaného celovečerného filmu, ktorý by sa mal začať natáčať už v priebehu tohto roka. Robert De Niro tak môže po stvárnení hlavnej postavy veľkofilmu The Irishman, ktorý je taktiež z produkcie Netflix a ktorý na nás takto zapôsobil, naplno prejaviť svoj nepopierateľný herecký talent v ďalšom počine.

O príbehu filmu toho zatiaľ veľa nevieme, no vo všeobecnosti sa bude točiť okolo mladého pilota F1, ktorý sa zapletie s mafiou. Tá bude mať dosah až na rodinu mladého muža z Detroitu, ktorý bude musieť robiť únikového šoféra pri nekalých mafiánskych kšeftoch, aby svoju rodinu zachránil. Do týchto nepríjemností ho podľa všetkého zatiahne jeho mentor (Robert De Niro), ktorý je s mafiou prepojený.

Zdroj: Facebook, Deadline, Instagram

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú