Chaos Walking je pripravované akčné sci-fi, ktoré je založené na príbehu knihy Patricka Nessa The Knife of Never Letting Go. Pozornosť si pritiahne hereckým obsadením, ktoré zahŕňa Toma Hollanda či Daisy Ridley, no aj strhujúcim prvým trailerom, upozornil portál IGN na svojom Facebooku.

Príbeh filmu sa točí okolo ženy menom Viola, ktoré pristane v nie príliš ďalekej budúcnosti na Zemi, kde stretne muža menom Todd. Následne zistí, že všetky ženy zo Zeme zmizli, zatiaľ čo mužov zasiahla tajomná sila, ktorá premieta ich myšlienky všetkým naokolo. Niektorí muži sa však krátko na to pokúsia Viole ublížiť a Todd sa tak snaží jedinú ženu na svete ochrániť a zároveň zistiť, čo sa vlastne stalo, píše UInterview.

Úlohu Violy vo filme obsadí Daisy Ridley, ktorú poznajú najmä fanúšikovia Hviezdnych vojen, kde v najnovšej trilógii zohrala úlohu Rey. Tom Holland, ktorý si v Chaos Walking zahrá Todda, sa preslávil najmä úlohou nového Spider-Mana vo filmoch patriacich do Marvel univerzu.

Film Chaos Walking by sa mal v kinách objaviť 22. januára 2021, no zatiaľ nie je jasné, či sa jeho vydanie oneskorí kvôli prebiehajúcej pandémii koronavírusu.

Zdroj: Facebook / IGN, UInterview

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú