Spoločnosť Sony dnes na svojom PlayStation blogu oznámila dátum vydania svojej exkluzivity Ghost of Tsushima. Okrem toho sme sa dočkali aj nového traileru či predstavenia zberateľskej edície hry.

Príbeh japonského samuraja menom Jin Sakai budeme môcť začať písať už 26. júna. Fanúšikovia akčných/stealth adventúr by si teda mali zapísať tento dátum do diára. Sony nám však okrem samotného dátumu vydania ukázalo aj nový príbehový trailer z hry, za ktorou stojí vývojárske štúdio Sucker Punch, píše IGN.

Hra vyzerá jedným slovom úchvatne a rovnako to môžeme povedať aj o zberateľskej edícii Ghost of Tsushima, ktorú dnes Sony rovnako odhalilo. Tá bude obsahovať steelbook so samotnou hrou, látkovú mapu ostrova Tsushima, vojnový banner Sashimono, Sakai masku spolu so stojanom, Furoshiki handričku a 48 stranový art book.

Okrem toho majiteľ tejto edície získa množstvo digitálneho obsahu priamo do hry. Cena za zberateľskú edíciu je 170 dolárov. Mimo nej však bude k dispozícii štandardná, špeciálna a aj deluxe edícia.

Pri každej predobjednávke navyše hráč získa digitálny soundtrack z hry, avatar Jina a dynamickú tému pre PS4.

Zdroj: Sony, IGN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú