Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Pornhub, ktorá sa špecializuje na obsah pre dospelých v tlačovej správe oznámila, že sprístupnila svoje stránky aj v prehliadači Tor, ktorý je zameraný na ochranu súkromia a výrazne tak sťažuje sledovanie online aktivity používateľov. Anonymné sledovanie porno obsahu sa tak posunulo na novú úroveň.

Tento krok spoločnosť označuje ako za významný v snahe posilniť ochranu osobných údajov používateľov, ako aj zaistenie bezpečnosti prehliadania pre skupiny ľudí (LGBT), ktorých orientácia je v niektorých krajinách považovaná za zločin – píše Thenextweb. Po presedlaní na zabezpečený protokol HTTPS v roku 2017 a spustenia bezplatnej VPN služby o rok neskôr, je snaha zabezpečiť server proti hackerom viac než jasná.

http://pornhubthbh7ap3u.onion/

Práve stránky s erotickým obsahom sú ideálnym miestom pre hackerov, ktorí takto získavajú veľmi citlivé údaje o používateľoch. Len pred pár mesiacmi svet obletela správa o tom, že zo stránky Luscious unikli údaje o stovkách tisíc používateľov, pričom väčšina z nich využívala na registráciu svoj osobný mail, čím sa tak výrazne narušila ich anonymita.

Zdroj: Thenextweb, Pornhub

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú