Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange prináša počas festivalov svojim zákazníkom výhodu v podobe bezplatných dátových balíkov, ktoré môžu využiť práve pri akciách ako Pohoda a Grape. Napriek tomu, že tento rok festivaly ovplyvnila situácia s koronavírusom, operátor poskytol dáta aj počas online Pohody 2020. Dátový balík Orange ponúkne aj v tomto mesiaci, kedy sa mal konať festival Grape.

Tohtoročný festival Grape 2020 sa nebude konať na letisku, ale presunie sa na amfiteáter. Zákazníci Orangeu aj napriek tomu získavajú bezplatný balík nonstop Sociálne siete, ktorý je inak dostupný za 4 €. Aktivácia benefitu je už možná a je k dispozícii počas trvania festivalu od 6.augusta po polnoci do 9. augusta do 11:00. V balíku sa nachádzajú aplikácie Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Badoo a Snapchat.

V tomto prípade získajú zákazníci balík zaslaním SMS správy v tvare GRAPE na číslo 716. Následne bude balík aktivovaný, o čom Orange informuje v spätnej SMS správe. Benefit však podľa podmienok operátora platí len pre zákazníkov s paušálmi Go, Go Europe, Flex, Max, Animal, Data Max, Data, Go a Go Europe pre študentov za 15 € mesačne a vyššie. Informácie pred pár dňami exkluzívne pre redakciu FonTech.sk potvrdil samotný operátor.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú