Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hráči majú hlavy v smútku, keďže si na epické sci-fi RPG od poľských susedov budú musieť ešte počkať nejaký ten piatok kvôli preloženiu. Potešujúcou správe však je práve ohlásený seriál na Netflixe z rovnakého univerza nesúci názov CYBERPUNK: EDGERUNNERS.

Všetci fanúšikovia sci-fi a hráči v jednom netrpezlivo čakajú na RPG udalosť dekády. Dôjde však aj na seriálových nadšencov, pre ktorých si štúdio chystá osobitý anime počin sledujúci v desiatich častiach osud mladíka prežívajúceho v technologicky prešpikovanom univerze ako štvanec.

Producentka Saya Elder v oznamovacom videu prízvukuje, že seriál na Netflixe bude samostatným projektom snažiacim sa ako herným nadšencom, tak aj fanúšikom anime priblížiť univerzum z odlišnej perspektívy ako herný titul.

To znamená, že zatiaľ čo svet zdieľajú oba projekty rovnaký, postavy a príbeh budú diametrálne odlišné. Na seriálovom projekte spolupracujú Poliaci s japonským štúdiom Studio Trigger známym titulmi ako Little Witch Academia alebo Darling in the Franxx.

Japonskí autori sa rovnako tešia, že sa opäť môžu ponoriť do cyberpunkového žánru po toľkých rokoch, keďže na ňom vyrastali. CYBERPUNK: EDGERUNNERS bude už v roku 2022 slúžiť ako vstupná brána do technologicky vyšperkovaného sveta aj pre širšiu verejnosť ako len pre fanúšikov videohier.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú