Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenské O2 prednedávnom predstavilo svoju novú ponuku SMART paušálov. Spoločnosť dnes v tlačovej správe tiež oznámila, že zákazníci si môžu k novému paušálu vybrať aj smartfón či iné zariadenie navyše. Okrem noviniek posledných dní si O2 pripravilo pre klientov ďalšie prekvapenie v podobe vylepšenej mobilnej aplikácie s upraveným prostredím.

Zbrusu nová aplikácia ukázala svoje zmenené prostredie. Už v náhľade ponúka detailnejší prehľad spotreby a ďalších detailov k paušálu zákazníka, ktorý v spodnej časti nájde aj odkaz na magazín Sóda. Okrem prehľadu so spotrebovanými dátami, prevolanými minútami a spotrebovanými SMS správami nájdeme na úvodnej obrazovke aj prehľad balíčkov a poplatky za zariadenia či rôzne uplatnené zľavy.

Úpravy sa dotkli aj hlavného menu, ktoré prišlo s novými ikonami. Prehľad faktúr teraz nájdeme pod 2. ikonou, ktorá si vymenila miesto s menu pre aktiváciu ďalších balíčkov. Rýchle dobíjanie kreditu sa teraz nachádza pod poslednou ikonou, kde nájdeme aj ďalšie možnosti. O2 však stavilo aj na tmavé pozadie prvých troch funkcií hlavnej ponuky. Všetky zmeny v novej O2 aplikácii nájdeš aj v galérii.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú