Netflix je pripravený využiť popularitu svojho najväčšieho seriálového hitu a okrem nedávno potvrdenej druhej série Squid Game svetový streamovací líder chystá aj ďalší špeciálny projekt. Bude ním reality show, v ktorej si súťažiaci v skutočnom svete zahrajú tie najznámejšie hry zo seriálovej predlohy.

Ako informuje BBC, nová reality show ponesie názov Squid Game: The Challenge a zúčastní sa jej až 456 súťažiacich. Tí budú musieť vytvárať spojenectvá a súťažiť v tímových i individuálnych hrách. Množstvo z nich bude inšpirovaných juhokórejským seriálom, tvorcovia však sľubujú aj pridanie vlastných nápadov.

Netflix

Ambiciózny projekt bude v žánri reality show rekordérom hneď v dvoch oblastiach. Žiadna iná súťaž doposiaľ neponúkla tak veľký počet súťažiacich a 456 účastníkov zo Squid Game: The Challenge spraví najväčšiu súťažnú show v histórii. Historická bude aj výška odmeny, ktorá predstavuje 4,56 milióna dolárov a aj v tomto smere ide o historický rekord.

Samozrejme, súťažiaci v tomto prípade nebudú bojovať na život a na smrť a rozhodne sa tak nemusia báť o život ako ich „kolegovia“ zo seriálu. Netflix približuje, že najhoršie, čo sa im môže stať, je, že domov odídu naprázdno. Nakrúcať sa bude vo Veľkej Británii po dobu 4 týždňov, prvá klapka by mala padnúť začiatkom budúceho roka. Premiéra v druhej polovici 2023 je teda celkom reálna.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú