Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovací gigant plánuje po viacerých vydarených tituloch čoskoro začať s prípravou ďalšieho akčného trháku s hviezdou v hlavnej úlohe. Bude ním snímok The Ogun, v ktorom sa hlavnej role a chopí Anthony Mackie, upozornila stránka Netflix CZ + SK Fans na svojom Facebooku.

The Ogun je pripravovaný akčný thriller z dielne Netflixu, ktorého príbeh sa točí okolo muža menom Xavier Rhodes a odohráva sa v Nigérii. Tam Rhodes cestuje so svojou dcérou, aby našiel liek na vzácne genetické ochorenie, ktoré po ňom zdedila. V africkej krajine mu však dcéru unesú a vydáva sa tak na nebezpečnú cestu miestnym podsvetím, píše ScreenRant.

Úlohu Rhodesa a hlavného producenta si prevzal Anthony Mackie, ktorý je dobre známy z Marveloviek Captain America: The Winter Soldier, Ant-Man, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War či Avengers: Endgame, kde obsadil úlohu Falcona.

Ďalšie informácie o filme ako dátum vydania či ďalšie obsadenie zatiaľ nie sú známe, no podľa dostupných informácií by mal byť The Ogun len prvým filmom z celej série. Či sa však dočkáme aj ďalších dielov samozrejme záleží od jeho úspechu.

Zdroj: Facebook / Netflix CZ + SK Fans, ScreenRant

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú