Americká divízia spoločnosti T-Mobile sa rozhodla zareagovať na aktuálnu situáciu so šíriacim sa koronavírusom. Svojim zákazníkom poskytne počas najbližších dvoch mesiacov množstvo výhod, ktoré zahŕňajú napríklad neobmedzené dáta, informuje MacRumors.

V boji proti koronavírusu sa rozhodli pomáhať aj telekomunikačné spoločnosti. Americký T-Mobile zruší na najbližších 60 dní dátové limity pre všetkých zákazníkov, ktorí tak budú môcť surfovať bez akýchkoľvek obmedzení. Ako informovala firma na svojom Twitteri, používatelia získajú extra 20 GB dát určených na zdieľanie pomocou hotspotu.

Ako ďalej píše Cnet, benefitmi sú aj 20 GB extra dát pre študentov a školy, ktoré sú zapojené do digitálneho vzdelávacieho programu EmpowerED či neobmedzené medzinárodné volania do všetkých krajín, ktoré sú postihnuté treťou úrovňou dopadu koronavírusu, kam aktuálne spadajú všetky európske krajiny.

Spoločnosť tiež zaručuje stopercentnú spoľahlivosť a stabilitu siete počas týchto krušných chvíľ. Dnes sme ťa už informovali, k podobnej iniciatíve sa rozhodli viacerí americkí poskytovatelia internetu, ktorí napríklad rušia FUP či zvyšujú prenosové rýchlosti. Situácia v USA je rovnako ako v Európe kritická. Aktuálne je tam nakazených 2 175 ľudí.

Zdroj: Cnet, MacRumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú