Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Skvelé správy pre fanúšikov MCU. Nielenže sme sa dnes dočkali poslednej a veľmi vydarenej epizódy seriálového hitu Loki, Disney nepriamo potvrdilo aj jeho pokračovanie v podobe druhej série, informuje Variety.

K odhaleniu nečakanej správy prispela práve finálna epizóda, ktorej potitulková scéna priblížila jasný a v tomto prípade doslovný odkaz „Loki sa vráti v 2. sérii.“ Pozorní fanúšikovia si to môžu všimnúť v 42 minúte a 48 sekunde finálnej časti.

Marvel

Žiadne ďalšie detaily ohľadom pokračovania momentálne nepoznáme, rovnako nevieme, či sa vráti Tom Hiddleston a milé prekvapenie seriálu v podobe Owena Wilsona, ktorý Lokimu na obrazovke sekundoval ako časový agent Mobius.

Aj keď je Loki už tretím seriálom MCU, je vôbec prvým projektom, ktorý sa dočká pokračovania. The Falcon and the Winter Soldier, rovnako ako ospevovaná WandaVision, ktorá si mimochodom aktuálne vyslúžila 23 nominácií na Emmy, sa druhých sérií s najväčšou pravdepodobnosťou nedočkajú.

Smútiť však fanúšikovia nemusia, Disney má so svojím superhrdinským univerzom veľké plány a v príprave sú doslova desiatky ďalších projektov.

Už v auguste sa seriáloví MCU nadšenci dočkajú napríklad animovaného kúsku What if…?, ďalej bude nasledovať Hawkeye alebo Ms. Marvel, všetky tri projekty by sa mali na Disney+ objaviť ešte tento rok.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú