Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netradičná tohtoročná sci-fi novinka Všetko, všade, naraz, je dostupná už aj na streamovacích službách. Slovenskí divák si film zatiaľ môže pozrieť na dvoch platformách, vzhľadom na popularitu filmu je pravdepodobné, že neskôr pribudnú aj ďalšie, upozorňuje ako prvé Filmtoro.

Veľké tohtoročné prekvapenie

Všetko, všade, naraz patrí do kategórie filmov, do ktorých nikto nič nečakal, no nakoniec vyvolali masový ošiaľ. Snímka svoj debut zaznamenala ešte v marci tohto roka, kedy vstúpila do hŕstky amerických kín. Ohlasy divákov i recenzentov nielenže predbehli očakávania, o ambicióznej a originálnej novinke sa vo veľkom hovorilo aj na sociálnych sieťach.

Popularita Everything Everywhere All at Once dostala film aj do globálnych kín a dnes už má na konte desiatky tisíc hodnotení, pričom v tržbách pokoril už 100 miliónov dolárov. Skvelé ohlasy z neho zároveň robia jedno z najväčších filmových prekvapení posledných rokov.

TMDB

V centre príbehu stojí čínska imigrantka a majiteľka práčovne Evelyn, ktorá sa ocitá na pokraji bankrotu. Nedarí sa jej ani v osobnom živote, kde musí bojovať so svojským otcom, vychovávať problémovú dcéru a čelí vlastnej kríze identity.

Život hlavnej hrdinky sa zásadne zmení po tom, ako objaví schopnosť cestovať v časopriestore do alternatívnych realít, kde objavuje svoje ďalšie existencie. Popritom Evelyn musí novonadobudnuté zručnosti využiť aj na porážku zlej entity s ambíciami zničiť multivesmír.

Film sa vďaka cestovaniu multivesmírom nevyhol ani porovnaniu s mnohonásobne drahším Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva a podľa mnohých divákov ho po stránke kvality nechal ďaleko za sebou.

Všetko, všade, naraz si legálnou cestou môžeš pozrieť aj na dvoch slovenských online platformách. K dispozícii je na streamovacej službe karlovarského festivalu KVIFF.TV a k zapožičaniu, prípadne zakúpeniu aj na iTunes.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú