Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Služba Microsoft Teams sa v čase pandémie koronavírusu stala nesmierne populárnou a vo veľkom využívanou aplikáciou. Nie je preto prekvapením, že Microsoft neustále pracuje na množstve vylepšení, ktoré už čoskoro do Teams zavítajú, informoval portál TheVerge.

Väčšina nových funkcií sa týka hovorov v aplikácii Microsoft Teams. Patrí medzi ne napríklad pridanie číselnej klávesnice, histórie hovorov, hlasovej schránky, kontaktov a nastavení na jedno miesto, aby mali požívatelia všetky tieto dôležité možnosti pohromade, píše ZDnet.

Ďalšou novinkou je možnosť ukladať záznamy z videohovorov aj na OneDrive alebo SharePoint, čím sa uľahčí ich prípadné zdieľanie. Novou funkciou je tiež schopnosť identifikovať potenciálne nevyžiadané hovory. Začiatkom budúceho roka pribudne aj podpora pre Apple CarPlay, no o podpore Android Auto zatiaľ Microsoft mlčí.

Microsoft

Používatelia budú tiež po novom môcť zdieľať, respektíve presúvať videohovory medzi smartfónom a desktopom. Vďaka tejto funkcii sa majú zjednodušiť prípadné presuny osôb bez nutnosti prerušiť videohovor. Táto možnosť pribudne do Teamsov začiatkom budúceho roka.

Microsoft tiež oznámil, že s rôznymi partnermi spolupracuje aj na výrobe hardvéru určeného priamo pre aplikáciu Teams. Tešiť sa údajne môžeme na displej od Lenova, či lacné smartfóny od spoločnosti Yealink a AudioCodes.

Zdroj: TheVerge, ZDnet

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú