Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cenovo dostupný smartfón OnePlus Nord trpí ďalším vážnym problémom. Ako píše portál AndroidAuthority, požívatelia hlásia, že sa im zariadenie samé od seba reštartuje do továrenských nastavení.

Niekoľko používateľov začalo hlásiť túto chybu na rôznych fórach. Zatiaľ nie je jasné, čo ju spôsobuje, no pevne veríme, že sa jedná len o softvérový problém. Niektorým sa továrenské nastavenia obnovili len raz, iným sa tento problém vyskytol už viackrát.

Problém je vážny najmä preto, že pri obnove továrenských nastavení dochádza k úplnému zmazaniu všetkých súborov. Okrem nainštalovaných aplikácií sa tak odstránia aj fotografie a videá.

Pozitívnou správou je, že OnePlus už tento problém registruje a údajne začal pracovať na oprave. Kedy sa jej však dočkáme, zatiaľ jasné nie je. Treba tiež podotknúť, že náhodná obnova do továrenských nastavení sa nedeje pri každom kúsku, ale len u niektorých používateľov. Ako však píše Gadgets360, tieto reštarty nie sú nijako viazané na  špecifickú verziu firmvéru a tým pádom sú úplne náhodné.

Zdroj: AndroidAuthority, Gadgets360

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú