Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americké Vesmírne sily dostali komediálne stvárnenie na najpopulárnejšej streamovacej službe ešte na jar tohto roka. Prvá séria s 10 dielmi navnadila fanúšikov a vtipným spôsobom parodovala fungovanie novej divízie americkej armády. Netflix aktuálne potvrdil natáčanie druhej série. Vesmírne sily čaká ďalšie pokračovanie, ktorého natáčanie začne už začiatkom budúceho roka, informovala stránka Netflix CZ + SK Fans.

Prvá séria uviedla priniesla divákom vtipne podané fungovanie novo vzniknutej divízie Space Force, v preklade Vesmírne sily, ktoré fungujú pod záštitou americkej armády. V hlavných úlohách sa v seriálovom prostredí ocitol známy herec Steve Carell, ktorý stvárnil generála Marka Nairda. Spolu s ním sa v seriáli ocitli aj ďalšie známe tváre ako Greg Daniels, Lisa Kudrow či John Malkovich a Jimmy O. Yang.

Podľa nových informácií začne natáčanie druhej série v januári budúceho roka. Termín vydania druhej série na Netflixe momentálne nie je známy. Správy o pokračovaní seriálu sa objavili ešte v júli tohto roka. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na ďalšiu sériu, no na jej premiéru si nejaký ten čas ešte počkajú.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú